Hur gör man egentligen Ice Slush?

Ice Slush är egentligen inte konstigare än att man kyler ned vätska till den nivå att det börjar frysa lite men inte till den grad att det fryser fast.

Om du någon gång försökt kyla en läsk i kylen så kan det ibland vara så att trycket i flaskan hindrar vätskan från att frysa till is trots att temperaturen är under noll, men när du öppnar och häller upp läsken så fryser den till slush-liknande form.

Detta är i praktiken det som en slushmaskin gör åt dig och ser till så att vätskan hela tiden är i rörelse och i rätt konstens för att avnjutas med sugrör.

Det finns såklart andra sätt att också göra Ice Slush på och denna video som använder flytande kväve för att tillverka Slush på ett lite roligare och annorlunda sätt:

Vill du tillverka slush hemma så finns det billiga slushmaskiner du kan köpa. Det bästa resultatet får du dock av de stora och mer professionella maskinerna som används av butiker. Om du har någon fest eller event där du vill bjuda på Ice Slush så kan du istället välja att hyra en slushmaskin och slippa betala för att köpa in en maskin.

Om du är intresserad av att lära dig mer om slushmaskiner och ta reda på var du kan hyra dem så spana in https://slushmaskin.se/ som går igenom all information du behöver om det. De tillhandahåller även koncentrat som passar bra att använda för att smaksätta Ice Slush till olika smaker och även sugrör och andra tillbehör som passar bra till Slush.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.