Spartips: Fynda med rabattkod hos Nelly

nellyDet finns massor med olika sätt att spara pengar när man handlar. Det är ingen slump att tusentals människor rör sig till Gekås i Ullared varje dag för att spendera tusenlappar och fynda. På liknande sätt finns det andra spartips man kan ta del av när man shoppar online. Ett exempel på något jag brukar göra är att använda mig av rabattkoder hos Nelly och göra större beställningar där.

Om man vet hur man googlar så kommer du ganska snabbt hitta rabattkod för Nelly som ger rabatt på din beställning. Rabattkoderna är dock något som varierar över tid så om du kollar just nu så är det inte säkert att det är de bästa kupongerna du kan få.

Även om jag kanske en gång i månaden kollar utbudet hos Nelly så brukar jag spara ner de klädesplagg som jag gillar så jag hittar tillbaka till dem när jag väl ska göra en större beställning. Den enda nackdelen med detta är väl kanske att man eventuellt missar chansen om produkten blir slutsåld eller utgår ur deras sortiment, och sen har du givetvis väntan på att få köpa vilket inte alltid är så lätt 🙂

Nelly brukar ha REA några gånger om året och oftast går det inte att kombinera rabattkoderna med produkter som är på REA. Däremot är dessa produkter redan väldigt prisvärda så här är ännu ett ypperligt tillfälle att fynda.

Så anger du rabattkoden

Att ange rabattkoden på vissa e-butiker kan vara lite klurigt. Ibland känns det nästan som de gömt det för att man ska strunta i det. På Nelly är det dock väldigt enkelt och bra och går inte att missa om man läser sig igenom.

Väl inne i kassan där du har alla produkter så finns det även ett fält där du fyller i rabattkod. Fältet syns efter alla produkter du har i din kasse och ser ut så här:

ange-rabattkod-nelly

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.