Jag längtar tillbaka till Skiathos

Förra sommaren i slutet på Juli, för ganska exakt ett år sedan så var jag på den grekiska ön Skiathos. I år blir det tyvärr ingen utlandssemester även om jag inte hade haft svårt för att packa en väska och bege mig iväg på en sista-minuten resa någonstans. Vädret just nu är underbart i Sverige och även om man gärna drar sig till någon badstrand, uteservering på kvällen eller bara har det trevligt med vänner så är det inte samma sak som att göra detsamma utomlands. Nej jag längtar tillbaka!

I år blir det istället en resa inom Sverige och det ska bli kul det med 🙂 Jag och några vänner ska bege oss iväg med bilen på en resa som sträcker sig ca 100 mil söderut. I början kommer det bli väldigt mycket bilkörning, men sen väntar det roliga när vi närmar oss västkusten. Vi hade tänkt tillbringa två nätter i Göteborg och sedan bege oss vidare söderut, genom Halland och in i Skåne. Väl där hade vi tänkt tillbringa lite tid i Lund och Malmö men även kanske bege oss iväg till Österlen och få se andra sidan av Skåne.

Vår huvuddestination på resan blir dock Köpenhamn där vi kommer spendera minst 3 nätter. Sedan bär det hemåt igen och om jag får som jag vill så blir det ett stopp i Ullared med, haha 😀

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.