Tomt utan någon form av TV-möbel

Vit TV-möbel
Ett tänkbart alternativ för att få en diskret TV-möbel med bra med förvaring.

I samband med att vi köpte ny TV på  mellandagsrean i julas så passade vi även på att hänga upp TV:n på väggen och jag måste säga att det blir väldigt snyggt.

Men jag tänkte att jag nu kunde göra mig av med TV-bänken som vi haft allt för länge vilket även var ett behov då vi var tvungna att ställa vår gamla TV någonstans. Däremot är någon form av TV-möbel nästan ett krav för det blir extremt tomt och ser konstigt ut om man inte har något under.

Jag visste redan på förhand att utan någon TV-möbel alls så skulle det såklart se konstigt ut men jag tänkte att man kanske hade kunnat använda utrymmet till något annat men jag kan inte komma på något bra.

Att köpa in en skänk eller sidobord går givetvis bra men där finns risker med det också då de ofta är högre än TV-möbler vilket gör att de kommer  komma för nära TV:n. Man vill helst inte behöva titta uppåt när man ser på TV utan mitten på TV:n ska vara strax under om man sitter i soffan och tittar rakt fram. Det är som mest behagligast enligt Media Markt-anställd och jag kan inte annat än hålla med.

Eftersom jag inte hittat någon bra ersättare så får det väl bli att köpa någon av alla TV-möbler man kan hitta.

Har ni några tips på vad man skulle kunna sätta under TV:n istället för en TV-bänk? Dela gärna med er om ni kommit på någon bra lösning.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.