Uppgradera sängkammaren

sovrum

Jag har precis uppgraderat sängkammaren och köpt en hel del nytt. Bilden ovan är inte mitt sovrum men jag har inspirerats av den och de vita möblerna är väldigt lika de sängbord och byrå som jag också har.

Sängramen är nästan identisk med den jag har vilket också är lite roligt. Färgen på tapen stämmer inte riktigt då jag har en varmare färg med inslag av vitt och gardinerna är heller riktigt så färgglada som de jag valt. Just gardiner och kuddar är så kul för det är enkelt att byta ut och ger ofta en helt annan känsla av att göra bara det.

Inredning från bl.a. Hemtex

En hel del av inredningen till mitt nya sovrum kommer från Hemtex. Jag har köpt några kuddar online men andra textiler kommer därifrån.

Generellt sätt tycker jag Hemtex har ett ganska bra utbud men jag hade gärna sätt att de förnyade med mer varje år. Men det finns ju alternativ om man inte är nöjd med dem.

Ny madrass till sängen

Sängramen är jag så nöjd med att jag inte vill göra mig av med den men madrassen är jag inte nöjd med. Därför har jag valt att förnya mig här och hoppas på nätter med bättre sömn framöver.

Madrassen är en s.k. tryckavlastande madrass och ska med hjälp av min kroppsvärme forma sig efter min kropp när jag sover. Jag har ännu inte fått hem madrassen än men vad jag hört och läst ska de vara väldigt bra.

Det finns lite olika tillverkare och återförsäljare av dessa madrasser. Jag vet inte om vanliga butiker som säljer madrasser har dessa för jag har aldrig sett eller fått prova någon när jag varit där. Jag beställde min tryckavlastande madrass från denna butik på nätet.

Jag hoppas att de är så bra som jag tror men efter alla lovord jag fått från två arbetskollegor så kanske man har för höga förväntningar. Hade varit bra att kunna vakna utvilad efter sju och en halvtimmes sömn som jag kunde förr och inte kasa ur sängen efter nio timmar som det lätt blir nu.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.