En snygg sänggavel räcker hela vägen

sänggavel

Prova sängar och madrasser är sin sak. Det tar sin tid men ofta hittar man faktiskt något riktigt skönt till ett humant pris i slutändan. Att leta efter en snygg sänggavel verkar vara mycket svårare.

Idag har jag en sängram till madrassen men båda två ska bytas ut och min första tanke var att jag helt skulle hoppa på sängramen och bara använda mig av en sänggavel. Jag tycker att de nästan är snyggare och har man ett snyggt överkast så ser man ändå knappt något av sängramen i slutändan.

Jag tycker dock det är lite svårt att välja en sänggavel som passar väldigt bra. Även om jag kollar i flera e-butiker med ett stort utbud där det borde vara enkelt att hitta en sänggavel som passar min smak och sängens färg så är det svårare än vad jag trodde. Dessutom påverkades jag mer än vad jag trodde när jag diskuterade detta med några kompisar på fika i förra veckan. Deras åsikter stämde inte riktigt överens med mina och även om en av dem tyckte att sänggavel var snyggast så tyckte vi knappast lika om designen på den.

När jag sökte runt på nätet hittade jag Helena Aros blogg på Aftonbladet där hon skrivit om vackra sänggavlar, men i ärlighetens namn tycker jag bara det är en mängd exempel på hur jag inte vill att det ska se ut. Sänggavlarna i hennes inlägg är allt för unika och kanske kan vara snyggt i speciella situationer men jag lutar mycket mer åt något klassiskt och stilfullt.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.