Tips inför Halloween 2018

Den stora höstfesten Halloween närmar sig med stormsteg och om du funderar på att gå på ett Halloween-firande i år kanske det kan vara värt att spana in lite nya tips.

Svenska Partykungen har under många år varit en ledande återförsäljare av utklädnader för maskerader där Halloween är den stora tillställningen varje år. Enligt en artikel som ehandel.se nyligen publicerade så har de tagit fram en ny outfit för i år som kallas för ”Influencer” där du får på ett skämtsamt sätt kan vara en Influencer och gå runt med ruta som symboliserar Instagram.

Partykungen tror att mycket av årets tema går ifrån skräck och går mer och mer över till skämtinriktat och rolig utklädnad. Personligen tror jag att det beror på tillställningen och vad folk väljer där efter. Jag har själv varit på vanliga Halloweenfester där man kan komma klädd som lite allt möjligt och det har varit en salig blandning och kvalitet på det.

Jag har firat Halloween med fester ett antal gånger och det roligaste var helt klart när de körde skräcktema och hade lagt ner ett bra arbete på hela festen. T.ex så triggades det ljud att spelas upp typ 10 sekunder efter att man stäng toalettdörren om sig. Det var helt enkelt ett väldigt bra firande.

Det finns en hel del små accessoarer och detaljer som man kan använda vid många olika tillfällen. Jag vet t.ex. att någon köpt färgade linser som de använt flera gånger. Detta är också en detalj som lyfter utklädnaden till nya nivåer, precis som bra sminkning gör.

En annan trend som växt sig större utanför ”maskerader” är att använda färgade linser även i vanliga situationer. Jag vet inte om det är något ni varit med om men jag har sett det ett par gånger i år redan. Det är lite kul när man väl ser det för man försöker titta en extra gång men det är inte säkert det går om de går förbi en eller svepte förbi med blicken åt ens håll på tåget. Sen sitter man där och stirrar tillbaka i hopp om att de ska titta igen 🙂

Vet inte om jag skulle våga gå med färgade linser till jobbet men det är ändå en kul trend. Så satsa på något kul i år om du ska gå på Halloween.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.