Våffeldagen resulterade i panikköp

Idag är det den 25 mars och det är våffeldagen! Yay!!!

Det enda problemet jag hade var att jag redan i höstas jagade ett bra våffeljärn och givetvis väntade jag för länge med att agera vilket gjorde att allting rann ut i sanden. Nu förra helgen insåg jag vad som skulle komma i veckan och jag for iväg till närmsta elektronikkedja för att köpa mig ett våffeljärn.

Jag tror dock att köpet blev ganska bra även om jag inte hunnit prova det än. Våffeljärnet heter Classic 905 och tillverkas av Åviken. Det har fått bra betyg av andra som köpt det så jag har stora förhoppningar på att det kan leverera en bra upplevelse ikväll.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.