Reklampennor ett populärt val

reklampennor

Många företag har under decennier använt sig av reklampennor för att sprida sitt varumärke och få återkommande kunder. Det är ett smart sätt för speciellt serviceföretag som kan förvänta sig återkommande kunder årligen eller ännu oftare då pennan påminner kunden om företaget man en gång använt och ökar chansen att samma kund återvänder. Det krävs förvisso att kunden även var nöjd med sitt val av tjänsteleverantör då reklampennan förmodligen inte kan övertyga denne om det på egen hand.

När jag tittade i min låda här hemma där jag brukar slänga ner pennor som jag får genom jobbet så insåg jag hur många jag faktiskt har och hur många företag som faktiskt använder sig av detta. Allt ifrån bilverkstäder till byggföretag tycks köra med denna marknadsföringsmetod. Jag har t.o.m. en penna från ett konditori fast jag har ingen aning om hur jag fått den men jag vet att varje gång jag använt det så påminns jag om att de god bakelse inte hade varit fel.

Men det är ingen dum idé att satsa på om man sitter som marknadsföringsansvarig på ett företag. Det känns som något som alltid fungerar oavsett vilken bransch man är i. Jag har själv tittat på reklampennor med eget tryck för att se vad det finns för varianter att välja mellan och ungefär vilka priser det rör sig om. Det krävs dock att man beställer en rejäl bunt för att det ska lönsamt och att man har vettiga kunder att ge dem till.

Reklampennor med lite högre kvalitet är dock något jag uppskattar väldigt mycket och det är även dessa pennor jag väljer att använda och ta med mig framför de där allra billigaste. Det kan vara något att tänka på om du vill köpa in reklampennor då det kan hända att kunder väljer att lägga dem i en låda om de inte känns bra i handen och är bra att skriva med.

Har man varit på några mässor så känns det som man varje gång kommer hem med 5 till 10 pennor av den lägsta kvaliteten. Här förstår jag inte ens syftet då det faktiskt inte bidrar till speciellt mycket.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.