Planera sommaren

Nu efter påsk känner jag alltid en sån stor lust att planera sommaren. Det fina vädret som ligger över i alla fall Sydsverige gör mig ännu mer sugen på att planera min sommar.

Jag har i flera år varit lite sugen på att hyra en mer avlägsen sommarstuga och vara där i 10-14 dagar. Stugan ska helst inte ha några andra stugor direkt inpå, ha egen brygga med båt intill en sjö. Där kan man sen bada, fiska och njuta av livet och vara helt bortkopplad från vardagen.

Det är en liten annorlunda typ av semester jämfört med de weekends och resor som jag gärna gör till utlandet annars. Men jag hade bara tänkt ta 3 veckor nu i sommar och lägger hellre en weekendresa i början av september till Paris, Rom eller någon annan trevlig stad. Då är trycket mindre och ofta är det fortfarande jättebra väder där.

Men ska jag få tag i en stuga så är jag nog ute i sista sekund så att säga. Det gäller att bestämma sig vad man vill nu. Resten av semestern blir i så fall hemma och det behöver man nog då det alltid tycks finnas saker som måste göras där.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.