Thermarest – Nytt liggunderlag för fiskeresan

Thermarest - Z-Lite Jag skulle inte vilja påstå att jag är någon extrem friluftsmänniska men varje år följer jag med sambon och ett annat par iväg och fiskar. Gemensamt för de flesta turer hittills har varit att vi levt ett ganska enkelt liv när vi varit borta och ofta tältar i några nätter.

Någon gång provade vi att paddla kanot med packning och spö men det var lite jobbigare än vad vi trodde så det har vi hoppat på efter det, men även det hade helt klart sin charm. Vi har provat vandra och det begränsar mängden fiskeutrustning som vi tar med oss även om man faktiskt får med sig en hel del om man tar spöna i en egen ”påse”. Detta tycker jag är roligast för då får man se mycket varierad natur och så kan man slå upp läger där det passar.

I år ska jag dock köpa ett nytt liggunderlag då sambon redan provat beställa i julas. Tidigare hade jag ett sådant där gammalt grått och stor liggunderlag som jag fäste under ryggsäcken. Det väger inte så mycket men det är lagom klumpigt och inte speciellt skönt att ligga på.

Nu har jag satsat på ett liggunderlag från Thermarest som jag tror kommer bli riktigt bra. Det tar inte så stor plats nerpackat då det komprimeras ihop väldigt bra och efter att ha känt på mannens så är det förmodligen är skönare än mitt gamla.

Det fungerar inte så bra på vintern tror jag men det var väldigt billigt och kostade bara 595 kronor.

Jag köpte mitt genom http://liggunderlag.nu om du är intresserad av att köpa ett du med.

 

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.