Ibis hotell i Lund bokat

Ibis hotell i Lund - hotellrummetJag nämnde att vi skulle bege oss iväg på en liten resa söderut i förra inlägget. Efter vår anhalt i Göteborg kommer nästa anhalt att vara Lund i Skåne där vi kommer övernatta 2 nätter.

Efter lite snabb jämförelse mellan olika hotell i Lund så hittade vi Ibis hotell i Lund som ligger precis intill shoppingcentret Nova Lund. En stor fördel för oss är att det ligger på rätt sida om Lund när vi kommer med bilen norrifrån på E6:an.

Ibis Hotell i Lund - lobbyIbis Hotell verkar vara väldigt fräscht och extremt prisvärt. Vi har delat upp oss i 2 rum och för 2 nätter blir det bara 2 363 kronor. Det är alltså ca 300 kronor per person och natt. Mycket billigare än vad vi hade räknat med!

Vi kommer lämna Göteborg efter lunch någon gång och anlända vid hotellet i Lund vid 16-tiden tror vi. Vi kommer förmodligen bara slänga in väskorna och sedan bege oss bort till Nova Lund för att se vad shoppingcentret att att bjuda på och även ta en bit mat inför kvällen. Kvällen kommer vi förmodligen tillbringa i centrum med att vandra runt lite och sätta oss på någon härlig uteservering och ta ett glas vin. Om väderprognosen för morgonen är kass, kanske det t.o.m. blir en sen kväll 🙂

Vi kommer egentligen bara få en riktigt lång dag i Lund och då kommer vi passa på att besöka platser som vi känner är ett måste. Lundagård med sevärdheter som Domkyrkan, Lunds Universitet och Kulturen är självklara hållplatser. Vi kommer garanterat även att besöka Botaniska Trädgården som inte ligger speciellt långt därifrån – 7000 olika arter i en enda stor trädgård är nog en mysig upplevelse.

Jag ska återkomma med lite bilder från Lund sen så får ni se hur vi har haft det.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.