Låna pengar efter semestern

lana-pengar-efter-semestern

De säger att januari månad brukar vara den dyraste månaden för att den kommer efter juletid och är väldigt lång. Min uppfattning är att september månad är minst lika jobbig, i alla fall för oss vilket gjorde att jag valde att låna lite pengar fram till nästa löning.

Semesterkassan är till för att spenderas och den är aldrig så stor för oss att vi råkar ha pengar över när sommaren väl är slut. De sparmöjligheterna har vi helt enkelt inte och tillsammans med några födelsedagar i augusti, skolstart och andra utgifter så kan den månaden bli riktigt hård rent ekonomiskt. Givetvis har man lärt sig av detta så vi brukar försöka spara för det men i år dök det upp andra oförutsägbara kostnader.

Så det hela slutade med att jag valde att ta ett sms-lån på 4000 kr för att täcka upp tills nästa löning kommer. Det är knappast ett idealt sätt för det kostar trots allt lite att låna så kan man undvika det så är det ju bra. Men samtidigt vet vi om att det inte är några problem att betala vid nästa löning heller så vi valde att göra så här. Det finns en hel del bra sms-lån som går snabbt att få och efter att ha tittat på smslantopplista.se så hittade vi ett alternativ som endast kostar några hundra kronor totalt.

Det gick förvånansvärt snabbt att få pengarna så jag förstår att detta är lockande för många som saknar pengar innan löning. Efter att vi hade ansökt om sms-lånet så tog det mindre än en timme innan vi fått svar och redan samma eftermiddag så fanns pengarna på vårt konto hos Nordea.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.